Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af IT ansvarlig J L Andersen, d. 09-06-2009
Til samarbejdspartner kunder og ansatte. På grund af problemer med vores datamat kan vi pt ikke behandle vores data elektronisk og derfor bliver vores hjemmeside i øjeblikket ikke opdateret. Vi arbejder i døgndrift på at finde fejlen (sidst set lidt øst for ural) og vender tilbage så snart den er fundet. Hilsen chefen for it afdelingen J L Andersen.


Skrevet af Jesper Andersen, d. 20-05-2009
Hej Kaj
Vi takker for det gode samarbejde og håber at det fortsætter fremover. Ang. 2010 så lejer du bare marken overfor så stiller vi med alt rullende materiale.

Hilsen Jesper


Skrevet af Kaj Pedersen, d. 18-05-2009
Vedr. succesfuld levereance i Ejby 16 og 17 maj, vil jeg gerne takke dig og din smukke co.driver for det flotte gods i leverede hos mig, og lige forespørge om det kunne være muligt at jeres velrenomerede firma evt. kunne fore tage en ny leverance 29 og 30 Maj 2010 medbring gerne alle firmaets vogne da vi planlægger en større afskibning fra pladsen.
mvh KajP messe general (4 stjernet)


E-mail:
Skrevet af Forwarding Director Torben Pedersen, d. 17-05-2009
Info om kørsel:
Til dem af vores partner der køre med tank kan jeg oplyse vi ligger inde med 5 læs drivmiddel til svævefly der er 2 læs til sverig og 3 til jyland.
Alle 5 læs ligger klar på pladsen i bastrup
Med venlig hilsen
Forwarding Director Torben PedersenSkrevet af Forwarding Director Torben Pedersen, d. 17-05-2009
Info om kørsel fra italien:
Omlæsning af container fra palermo vil ske i en nærmere oplyst havn og vil ske i tiden mellem kl.0030 og kl.0435 da man der ved slipper for at holde i kø ved tolden og kørsel ud af byen ikke vil give probleme.


Med venlig hilsen
Aversa: Nicolo Di Trapani
DOLA Forwarding Director: Torben PedersenSkrevet af Forwarding Director Torben Pedersen, d. 17-05-2009
Info til samarbejdspartner:
Da meget af vores kørsel har ligget lidt i dvale er det mig en glæde at kunne oplyse at vi nu har skrevet kontrakt med Aversa som er et stort familie drevet firma fra Palermo på Sicilien.
Så det var med en vis glæde at Nicolo Di Trapani og jeg selv fik den kontrakt i hus.

Med venlig hilsen
Forwarding Director Torben Pedersen


Skrevet af Jesper, d. 18-03-2009
Kære Prinsesse Fiona.

Som du nok er klar over ligger verdensøkonomien i ruiner. For at styrke firmaets indtjening har vi forlænget ladene på vores lastbiler men er samtidigt blevet nød til at forkorte førerhusene. Jeg kan ud fra din mail forstå at de fra naturens side er udstyret med et forparti over gennemsnit. Derfor må jeg desværre meddele dem at det pt ikke er muligt at få ansættelse hos os da der vil være risiko for fastklemning bag rattet. Vi havde så sent som i mandags en chauffør med lidt for stor mave der sad i klemme bag rattet i over 6 timer ved Kassel.


Venlig Hilsen
H R Chef Jesper Andersen

PS Jeg har en kammerat der står og mangler 2 pontoner til hans vandflyver?


Skrevet af prinsesse fiona, d. 15-03-2009
Hej drenge.Ser at i har en edder fin side der.Tænkte...om jeg kunne få et job hos jer,jeg har kørt alene alt for mange år,og mangler mandlige kollegaer.Kører ikke særlig godt.Men jeg har store patter.


E-mail:
Skrevet af Kørselsdisponent Jesper Andersen, d. 14-03-2009
Kære Jens Anumsen.
Det lyder fint. Vi kan nok stille med en 2-3biler. Måske kan Henry Madsen Tuse Næs underbyde en polak og tage det sidste læs? Arbejder pt på ny færgekontrakt med H-H ferries efter LB færgernes konkurs.
Ang optagelsen i DOLA Group Denmark så er det blevet vedtaget på et ekstraordinært bestyrelsesmøde at de og deres firma er velkommen i gruppen. Vi siger tillykke.

Disponent Jesper Andersen

ps 1.og 5.gear opdateret


E-mail:
Skrevet af Jens Amorsen, d. 14-03-2009
Til Vassingerød Auto-Diesel.
Att: forwarding director.
Jeg har kørsel til Skillingeryd D. 23/5. Muligvis 4-5 læs. Det er just in time kørsel med levering kl. 9. Tomkørsel hjem samme aften. Kørselen er IKKE fri af færge ligesom der ikke afregnes dieseltillæg. Der skal betales returkommision til den svenske modtager, 250 SEK. Har kørselskontrakt der skal udfyldes inden accept.
Venlig hilsen
Jens Amorsen
Statsaut. godstransportør.


Skrevet af Jens Amorsen, d. 12-03-2009
Hej drenge.
Så er der opdateringer på hjemmesiden.
Venlig hilsen
Jens


E-mail:
Hjemmeside: www.kyndby-vognmandsforretning.dk
Skrevet af Dimitri Panova, d. 01-03-2009
Til Vassingerød Auto-Diesel.
Er det muligt at fragte 25 tons krudt og kugler til Satoverstyristan. Det skal afhentes hos firmaet "Dynamitos" i Danmark. Det ligger mellem to byer der hedder Blive Vækkelse og Farre Vildstrup.
Kan betaling for transporten evt. afregnes i valmuefrø.


Skrevet af Jesper , d. 28-02-2009
Kære Jens Amonsen

Da jeg er H R Chef står jeg for personaleafdelingen og har ikke noget med speditionen eller vognparken at gøre.
Jeg har sendt din forespørgelse videre til vores forwarding director Torben Pedersen som vender tilbage så hurtigt som muligt.
Ang. DOLA Group så vil det blive forlagt bestyrelsen på næste bestyrelsesmøde da jeg er formand for bestyrelsen i DOLA Group Denmark.

Hilsen H R Chef Jesper Andersen.


E-mail:
Hjemmeside: www.vassingerodautodiesel.dk
Skrevet af Jens, d. 27-02-2009
Til HR-chef Jesper Andersen.
Jeg har set at I har liniebiler i international trafik. Jeg har selv en liniebil med éen årlig afgang til Helsingorg d. 15/8 og ligeledes éen afgang til Silkeborg d. 13/6. Muligvis har jeg en afgang til Skillingryd i starten af Maj. Er der mulighed for at man kunne få et læs. Jeg kan naturligvis køre gratis fordi jeg skal jo alligevel køre vejen.
Med venlig hilsen
Jens Amorsen.
Statsaut. godstransportør.

PS. Vi kører med danske nummerplader (det er nogen jeg fandt i en grøft), og chaufføren taler kun dansk. Er det et problem ved evt. fremtidigt samarbejde.
PPS. Bilen laster 8 tons, så vi kan nemt tage 15 tons med. Vi har købt to pakker skiver så vi kan også køre om natten.
PPPS. Kan vi også blive medlem af DOLA gruppen?


Skrevet af Jesper Andersen, d. 15-02-2009
Kære Mustafa Ali Babb.

Grundet den internationale finanskrise har vi midlertidig ansættelsestop. Men hvis du selv betaler din løn så er der mulighed for et afløserjob enten hos os eller en af vores samarbejdspartner.

Venlig Hilsen
HR Chef
Jesper Andersen.


E-mail:
Hjemmeside: www.vassingerodautodiesel.dk